Klantenervaringen

Familie Vaatstra

Zaterdagmorgen 17 oktober 2020 werden we hartelijk welkom geheten bij Kuipers Muziekhuis te Leens door Els Kuipers.

We hadden op een eerder tijdstip een afspraak gemaakt om de Johannus studio 350 te komen bekijken, te beluisteren en te bespelen. Zodra je de winkel binnenkomt en rondkijkt zie je diverse orgels staan met allemaal verschillende mogelijkheden. Een aantal daarvan zou je graag eens willen bespelen en beluisteren om zo de klankkleur te ontdekken. Achteraan in de winkel viel mijn oog direct op het prachtige Johannus Positief 25 orgel. Alleen al om naar te kijken is het een prachtig mooi meubel wat perfect in onze huiskamer zou passen qua kleurstelling. Mijn nieuwsgierigheid naar de klankkleur van dit majestueuze instrument was gewekt .Vanuit mijn ooghoek zag ik de ook Studio p-350 staan, dit was het orgel waar ik eigenlijk voor kwam en in eerste instantie mijn interesse had. Els vroeg of ik het eerst de Positief 25 wilde bespelen en daarna de Studio p-350.

Wat een prachtige warme volle klank had en heeft de Positief 25 dit was voor mij een haast euforisch moment. In mijn hart was ik al helemaal verknocht aan dit orgel. Daarna nam ik plaats achter de speeltafel van de Studio p-350, ook een fantastisch mooi orgel, maar mijn hart ging toch meer uit naar de Johannus Positief 25. De klankkleur, de registratie, de uitstraling, de extra stemmen waren in mijn optiek doorslaggevend. Voor mij was het toen een soort van “wow” moment om later dit orgel de mijne te kunnen en te mogen noemen.

« Het voelt zo’n beetje of er een droomwens is uitgekomen. »

Na een kleine week is het Johannus Positief 25 orgel netjes en professioneel bij mij thuis afgeleverd. Mijn “oude” orgel een Johannus Kabinet, die ik nieuw bij muziekhuis Kuipers heb gekocht, is mee retour gegaan. Dit geweldig Kabinet orgel heb ik een aantal jaren met heel veel plezier mogen bespelen. Realiseer me dat de nieuwe aanwinst het vierde orgel is wat aan mij geleverd is door Muziekhuis Kuipers. Mag nu thuis met geweldig veel plezier spelen, luisteren, en de vele mogelijkheden te ontdekken van dit voor mij majestueus instrument. Voelt nu echt een beetje of er een soort van droomwens is uitgekomen.

Review, recensie en beoordeling door klanten van Kuipers Muziekhuis te Leens.

Familie Maaskant


Goedemiddag Els,

Hierbij een foto van ons nieuwe Content Mondri orgel. Het is even zoeken naar de juiste registraties en de mogelijkheden die het orgel heeft, maar na enige inspanning komen we tot een juiste indruk en daarbij mooie beleving van het orgel met een fijne speelaard.  Het komt ook als meubelstuk bij ons goed tot zijn recht.

Bedankt voor de prettige communicatie. Het ging alles op afstand in deze corona tijd, maar we zijn er toch met elkaar goed uitgekomen. Hartelijk dank hiervoor en mogelijk komen we nog eens bij jullie langs.

Hartelijke groet,

Familie Maaskant