Dhr. Wolfs – Cambiare 315

Eind februari 2023 ontving ik van Kuipers Muziekhuis mijn Hauptwerk, de Content Cambiare 315. Een geweldig instrument. Je hebt het gevoel alsof je in de kerk zit te spelen. De belangrijkste samplesets op het orgel werken hier uiteraard ook aan mee. Ik heb de Laurenskerk Rotterdam en de Dom Utrecht laten installeren (andere samplesets, waaronder een aantal demo`s zitten er ook op). Alle muziek kan ik nu in de huiskamer ten gehore brengen. Wat een geluid! Het gaat mij niet zozeer om het totaal-volume wat het orgel kan produceren (dit is enorm), maar veel meer om de combinaties/registraties die je kunt samenstellen.

Ook de contacten met Kuipers Muziekhuis verliepen geweldig: zeer vriendelijk, deskundig, nemen alle moeite voor uitleg enz.

Als iemand van plan is om een orgel aan te schaffen, dan kan ik Kuipers Muziekhuis zeer aanbevelen.

Wil je nou meer lezen over de Cambiare klik dan hier. Dit is de brochure van Content.

Hier is alvast een stukje uit de brochure voor als u niet wilt wachten met lezen:

Een stap vooruit naar de historie: de Cambiare 315

Met de komst van streaming audio producten in de orgelwereld, waarvan Hauptwerk de meest bekende applicatie is, is een nieuw tijdperk aangebroken voor organisten. Met een grote mate van flexibiliteit kan elke (huis)organist nu beschikken over het authentieke geluid uit een breed aanbod van (historische) kerkorgels. Elk orgel met zijn eigen karakter, dispositie en ruimtelijke klankbeleving. De Content Cambiare-serie brengt de authenticiteit en de grandeur van kleine en grote kerkorgels tot leven!