Content orgelshow zaterdag 2 december

Op zaterdag 2 december van 10:00 – 16:00 is het weer tijd voor een prachtige dag vol orgelmuziek in onze showroom in Leens. Wij openen onze deuren voor een dag in het teken van onze Content orgels.

De jonge organist Michael Verniers is de hele dag aanwezig voor demonstraties en ook geeft hij gedurende de dag mini-concerten. 

Tijdens deze dag zal ook onze Cambiare-serie centraal staan. U kunt zowel onze Cambiare 315 (met Sweelinq-software)als onze Cambiare 312 (met Hauptwerk) bespelen. Heeft u nog nooit van Sweelinq-software gehoord? We leggen u het graag uit in deze email.

Met de Cambiare-serie bespeelt u bekende pijporgels vanuit uw woonkamer. Uiteraard is er een productspecialist aanwezig om u alles over onze orgels te vertellen. 

Tot ziens op zaterdag 2 december, 

Els Rozema

Wat is Sweelinq precies?

Sweelinq is een pijporgelsampler die geschikt is voor gebruik op gangbare computer hardware. Deze software is ontwikkeld door Orgelmakerij Noorlander. Het doel van deze software is om het geluid van een pijporgel zo realistisch mogelijk na te bootsen. Binnen de software is het mogelijk om verschillende virtuele orgels (ook wel samplesets genoemd) te laden.

De Sweelinq software is zeer gebruiksvriendelijk en laat zich eenvoudig bedienen.

Meer weten? Neemt u gerust alvast contact met ons op.