Deze week nog van een nieuw instrument genieten?

Laatste nieuws: 26-2-2021

U bent weer welkom in onze winkel. Dit kan enkel op afspraak. De hele week hebben wij de mogelijkheid om u te ontvangen. Van harte welkom.

Nieuws: 1-2-2021

We vertellen u in dit artikel hoe dit mogelijk is. Want eerlijk is eerlijk het is een hele uitdaging om u met een gesloten winkel alsnog een mooi instrument te laten beluisteren. Gelukkig mogen wij hem wel bij u thuis komen brengen.

Bestel nu kies later!

U kunt nu uw instrument bestellen en wij bezorgen hem dan zo snel mogelijk bij u thuis. Soms zelfs al binnen één week. Uiteraard begrijpen we dat een keuze op dit moment lastig kan zijn. U kunt via videobellen het instrument vooraf aan een koop beluisteren. Maar de ervaring is natuurlijk niet gelijk aan het klavier en de pedalen onder uw voeten tot leven te voelen komen. Om nog maar te zwijgen over de beperkte geluidskwaliteit die een video bied.

Johannus Live 3P binnenkort bij ons in de winkel

Daarom bieden wij nu aan dat u uw instrument vrijblijvend koopt.

U betaald uw instrument na levering en krijgt het volledige bedrag zonder verdere verplichtingen terug als u na de coronaperiode toch niet tevreden bent of een ander instrument wilt aanschaffen.

Mocht u hier vragen over hebben of interesse hebben in ons ruime assortiment dan kunt u ons via het telefoon nummer 06- 555 66 809 of via ons contact formulier bereiken. We hopen u op deze manier alsnog van dienst te kunnen zijn.

Hartelijke groet,

Els Kuipers