Een enquête!

Wij werken aan de bouw van een nieuwe website. Het is de bedoeling dat u op deze website straks direct producten kunt kopen, een webshop dus. Via deze korte enquête willen wij graag nog beter zicht krijgen op wat u als klant interesseert. Met deze inzichten hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Vanzelfsprekend stellen wij u medewerking dan ook zeer op prijs!

Om u te bedanken geven wij u graag een workshop onderleiding van Eeuwe Zijlstra cadeau. De workshop zal bij ons in de showroom worden gehouden. Een geheel verzorgde middag. De datum en tijden volgen nog. Als u de Enquête heeft ingevuld krijgt u hierover een e-mail toegezonden. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor deze speciale middag, vult u dan ook even de enquête in. Hiervoor alvast hartelijk bedankt!

Een belofte in vervulling

Toen de heer Spijk een instrument in de winkel van Kuipersmuziekhuis kocht kwam deze aanschaf met een bijzondere belofte. Orgelvirtuoos, muzikale duizendpoot en toetsentovenaar Eeuwe Zijlstra was toevallig op bezoek in de winkel en deed de belofte het instrument te zullen komen inspelen bij meneer Spijk thuis. Die belofte is vandaag ingelost met Mendelsohn, Bach, Ede staal en de Rumba van alles kwam voorbij we hebben er erg van genoten. Eeuwe Zijlstra Heel hartelijk bedankt.

Kijk voor meer informatie over Organist Eeuwe Zijlstra op: www.eeuwezijlstra.nl

Wie is Eeuwe Zijlstra?

Eeuwe Zijlstra heeft de opleidingen docerend musicus orgel (bachelor), uitvoerend musicus orgel (master) en kerkmuziek en koordirectie voltooid aan de conservatoria van Groningen, Alkmaar en Leeuwarden. Hij kreeg les van onder andere Jos van der Kooy, Wim van Beek en Rein Ferwerda. Daarnaast volgde hij vele masterclasses, waaronder bij Hans Haselböck en Anders Bondeman. 

Eeuwe is organist in onder meer de Grote Kerk in Harlingen, waar hij het Hinszorgel bespeelt, en in de Doopsgezinde kerk in Groningen. Ook is hij als organist werkzaam voor het Groninger Studenten Pastoraat in Martinikerk. 

Eeuwe verzorgt regelmatig concerten op het orgel in Krewerd dat wereldwijd gezien tot de zeer weinige nog bespeelbare orgels uit de late Middeleeuwen behoort. Ook is hij de vaste bespeler van het enige concertorgel in Noord-Nederland: het orgel in de grote zaal van het cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen. 

Daarnaast heeft Eeuwe opgetreden in onder meer Tromsø, Norwich, Siberië en de Nederlandse Antillen. Ook is hij adviseur voor het orgelbeleid binnen de gemeente Groningen en als adviseur klassieke muziek verbonden aan de Kunstraad Groningen. (bron: eeuwezijlstra.nl)