Mixtuur orgelshow zaterdag 21 mei

Op zaterdag 21 mei bent u van harte welkom tijdens de Mixtuur orgelshow. Een mooie dag om de instrumenten van Mixtuur te bespelen, beluisteren en ervaren. Een speciale ervaring is het vierklaviersblok dat aanwezig zal zijn.

De showdag vangt aan om tien uur. Via de onderstaande knop kunt u zich direct aanmelden. Ook zonder aanmelding bent u welkom, maar het is erg prettig te weten in verband met beperkte ruimte en voldoende koffie.Organist Marco den Toom zal tijdens deze show voor u spelen op het grote vierklaviersblok. Het klavierblok is een basisorgel dat zich eenvoudig laat aanpassen naar uw wensen. Het orgel wordt standaard geleverd met twee high-end luidsprekers en een sub-woofer, elk met een eigen versterker, zoals te zien op bovenstaande afbeeldingen. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u een optimale klank heeft.

Leer Marco den Toom kennen: (1978) studeerde orgel aan het Utrechts Conservatorium en bij Herman van Vliet, Charles de Wolff, Klaas Jan Mulder en Jacques van Oortmerssen. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Naast zijn liefde voor het orgel – en zijn missie dit instrument te populariseren – heeft hij zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.

Hartelijke groet,

Els Kuipers