Welkom tijdens de Johannus orgelshow!

Op zaterdag 17 december van 10:00 tot 16:30 bent u van harte welkom in onze showroom tijdens de Johannus orgelshow. U kunt zich aanmelden via de contact pagina van deze website. Of via de blauwe link hieronder. 

Ook tijdens deze showdag zullen de nieuwe modellen van Johannus aanwezig zijn voor u om te bespelen. Naast een ervaren organist zijn er meerdere instrument specialisten aanwezig om u geheel op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard kunt ook zelf spelen op de verschillende instrumenten. Het is dan ook aan te raden eigen partituren mee te nemen.

Exclusieve beleving

Het bespelen van een pijporgel is voor vele organisten jong of oud het summum van muzikaal genot. Daarom is het zaterdagmiddag mogelijk, voor een beperkt aantal bezoekers, om het beroemde Hinsz-orgel in de Petrus kerk in Leens te bespelen. 

Hoe het werkt? 

Door u op te geven voor de showdag maakt u kans op tijdvak van twintig minuten waarop u dan mag spelen, improviseren en genieten van het beroemde Hinsz-orgel. De tijdsvakken beginnen vanaf de middag. Wij informeren u in de week voor de orgelshow of en hoe laat u het instrument mag bespelen. Het Hinsz-orgel is speciaal voor de orgel show beschikbaar, maakt dus vooral gebruik van deze unieke belevenis.

We hopen u te zien op zaterdag 17 december. 

Hartelijke groet, 

Els Kuipers