Showdagen met Johannus

Speel nu op het het Schnitger-orgel van de Der AA-kerk uit Groningen

Geachte klant,


Wij heten u van harte welkom op onze december shows met Johannus orgels. Het zal wat anders gaan dan anders, maar we verwachten dat dit de muzikale vreugde niet zal drukken. Want sinds dit jaar kunt u met de LiVE zelfs het beroemde orgel van de oude kerk van Amsterdam bespelen het Vater Muller orgel. Of geniet van de klanken van de Der AA-kerk uit Groningen.

Op zaterdag 12 en 19 december kunt u zich warmen aan de klanken van de nieuwe Johannus orgels bij Kuipers muziekhuis. Tijdens deze corona-veilige inloopdag kunt u kennismaken met de nieuwe Johannus Studio 150, P150, Opus 250, Vivaldi 250  Live 3T en de Johannus One.

Het gaat net even iets anders dan anders
Orgels bespelen, bespreken of beluisteren doen we graag maar wel op een veilige manier. Daarom hebben we een aantal maatregelingen genomen in overeenstemming met het RIVM. Allereerst is het dragen van een mondkapje verplicht, wij zullen mondkapjes voor u bij entree beschikbaar stellen. We verdelen de dag in vier tijdsvakken:

  • Tijdvak 1 –     9:00 -11:00u.
  • Tijdvak 2-      11:00 -13:00u.
  • Tijdvak 3-      13:00 -15:00u.
  • Tijdvak 4-      15:00 -17:00u.

Wilt u liever een persoonlijk afspraak maken? Geef dit gerust aan via het contactformulier of bel met Els Kuipers op 06-55566809. 

Er zullen tijdens deze dagen Johannus product specialisten aanwezig zijn om u de diverse modellen te demonstreren.

Hartelijke groet,

Els Kuipers

“NA DE STILTE KOMT MUZIEK HET DICHTST BIJ HET ZEGGEN VAN HET ONZEGBARE.”