Modesto III

Modesto III

Bij ons in de showroom aanwezig. De Modesto is een bescheiden orgel, maar met een grote klank voor elke huiskamer of studio. De Modesto is verkrijgbaar in een uitvoering met twee, drie of met vier klavieren en wordt standaard geleverd in blank eiken. Het orgel heeft vijf high-end luidsprekers met drie versterkers. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

Eenvoudige bediening

Het touchscreen laat u eenvoudig de Hauptwerk™-software bedienen. Optioneel kunt u een ook tweede touchscreen nemen. Elke samplesetbouwer heeft zijn eigen lay-out en geeft u het gevoel of u echt bij het orgel bent. Het orgel heeft ook een klein touchscreen voor een extra menu. Via het menu kunt u eenvoudig alle functies van het orgel bedienen. Het laat u bijvoorbeeld eenvoudig de stemming of nagalm (virtuele luisterpositie) instellen of maakt er opnames (in MIDI of audio) van uw eigen spel mee. U heeft hiervoor geen kennis van Hauptwerk™ nodig!

Hoogwaardige technologie 

Mixtuur Orgels gaat verder dan andere aanbieders. Het menu touchscreen is door Mixtuur Orgels zelf ontwikkeld. Hierdoor heeft u optimale controle over uw orgel. Dit touchscreen communiceert namelijk volledig met de Hauptwerk™-software en maken bediening gemakkelijk. In deze stijlvolle behuizing klinkt de audio van de Modesto ideaal. Door de slimme plaatsing van de luidsprekers in het meubel en onze eigen audio-technologie krijgt u een optimaal resultaat.

Ultieme beleving

Mixtuur biedt u met de Modesto een ultieme muziekbeleving in uw huiskamer. Door de vele opties is het mogelijk om het orgel volledig naar uw wens te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom zelf eens spelen en luisteren om zo het orgel te beleven. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden.

Details

Merk: mixtuur
Prijs: €17450,00
Hoogte : 152 cm
Breedte: 140 cm
Diepte (incl. pedaal) : 104 cm
Klavieren: 3

Meer informatie over Modesto III

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht