Cambiare Extern

Cambiare Extern

Cambiare Extern 223 en 323

De Cambiare Extern kenmerkt zich door het gebruik van externe speakerzuilen, waardoor het geluid van de gekozen sampleset breder in de ruimte kan worden geplaatst. De kwaliteit van het audiosysteem garandeert weergave op high-end niveau en onderscheid zich door de extreem goede klankervaring. Door het voeden van de speakers met het volledig geluidsspectrum van het oorspronkelijke bestand komt het geluid ‘los’ van de speakers wat het ruimtelijke effect vergroot.

Het gebruik van de Content User Interface biedt de gebruiker de mogelijkheid eenvoudig te wisselen van sampleset en presenteert de dispositie van de verschillende orgels op een uniforme manier. Dit geldt ook de keuze van stemmingen en verschillende geheugen banken voor de presets. Daarnaast heeft onze Content User Interface diverse opties van Hauptwerk (zoals het opnemen van uw eigen orgelmuziek) beschikbaar.

De Cambiare 223 of 323 zijn modellen uitgevoerd met interne speakers. De Cambiare Extern geeft u dé ultieme kathedrale geluidservaring!

Details

Merk: content, hauptwerk
Prijs: €15.395
Klavieren: 2
Pedaal : 30 tonig
Bediening : Touchscreen
Geheugenkaart: 16 GB
Audio : Extern
:
Cambiare Extern 323: €15.575,-
Klavieren: 3
Pedaal : 30 tonig
Bediening : Touchscreen
Geheugenkaart: 16 GB
Audio : Extern

Meer informatie over Cambiare Extern

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht