Celeste 236

Celeste 236

De Content Celeste is een veelzijdig instrument dat beschikt over vier unieke klankwerelden. U beschikt over een complete dispositie met een klankkarakter dat recht doet aan verschillende muziekstijlen.

Verfijnde klank
De technologie heeft eraan bijgedragen dat klank en beleving van de Celeste 236 opnieuw op een hoger plan zijn gekomen. Detaillering en verdere verfijning hebben een dynamisch, levendig instrument voortgebracht waarop u blijft spelen en dat blijft inspireren. De Content Convolutie galm, die standaard voorzien is in de Celeste serie, betreft een gesamplede nagalm die alle eigenschappen van een bepaald ruimtelijk beleven exact weergeeft. De keuze uit meerdere galmprogramma’s is aan u. Niet alleen het luidsprekersysteem is indrukwekkend en breed, voeding en versterking zijn voor het mooiste eindresultaat gedigitaliseerd. Het resultaat is een klank die bespeler en luisteraar jarenlang plezier garandeert.

Flexibel
Door de veelheid van registratiemogelijkheden, de vier verschillende samples en door de veelzijdigheid om het orgel via de PCC (Personal Control Center) naar eigen voorkeur te kunnen aanpassen, is er een flexibel instrument ontstaan. Natuurlijk beschikt iedere stem binnen de vier orgels over haar eigen specifieke hoogwaardige sample. Deze samples worden in eigen beheer vastgelegd van de beste pijporgels in de wereld. Bespeel, beleef en beluister de Celeste en overtuig uzelf van de kwaliteiten en meerwaarde.

 

Bekijk de brochure hier

Details

Merk: content
Prijs: €6.715,-
Aantal Klavieren : 2 klavieren
aantal stemmen : 36 stemmen
optie: rolluik
celeste 236 R : € 7395
pedaal: 27, 30, 32 tonig

Meer informatie over Celeste 236

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht