Classic 350

Classic 350

Echt Klassiek Blijft Modern

De Johannus Classic is een spannende ontmoeting tussen klassieke pracht en moderne schoonheid. Het is zo’n orgel dat zonder overdaad toch meer dan volwaardig aandoet, dat uit alle registers de 21e eeuw laat klinken, maar tegelijk trots in zijn traditie staat. Zo’n heerlijk instrument dat het beste van twee werelden combineert. Een consensus waar je gewoon blij van wordt.

Chique kast
In alle opzichten is de Johannus Classic een muzikaal meubel van topklasse. De chique kast oogt massief en ademt met zijn strakke en rustige vormgeving een moderne, compacte sfeer, maar roept tegelijk klassieke, ambachtelijke en robuuste associaties op. Dat maakt het orgel niet alleen geschikt voor ieder interieur, maar geeft het instrument tegelijk een subtiele spanning. Het verfijnde profiel van de zijpanelen is zo’n knipoog, waarin modern en klassiek op bijna muzikale wijze in elkaar grijpen.

Uitstekende speeltafel
Bijzonder aan de Johannus Classic is ook de speeltafel die een klein beetje uitsteekt. Dat lijkt op het eerste gezicht een detail, maar tijdens bespeling van het orgel merk je wat de impact van deze positionering is. Terwijl de aanblik van de speeltafel al een historisch pijporgelgevoel bij je oproept, zal die beleving tijdens het spelen nog veel expressiever worden. Want zoals je nu achter de klavieren zit, ben je gewend achter de speeltafel van een kerkorgel zitten. En dat doe je met de Johannus Classic ineens, heel eenvoudig, gewoon in je huiskamer.

Details

Merk: johannus
Prijs: €12895,-
AANTAL KLAVIEREN: 3 klavieren
AANTAL STEMMEN: 45 stemmen
SUPERSOLO'S: Panfluit, Trumpet, Oboe, Strings
PEDAAL: 30 tonig recht

Meer informatie over Classic 350

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht