Clavis 224

Clavis 224

Met de nieuwe Clavis 224 maakt Content de in eigen huis ontwikkelde Invention Technology betaal­baar voor een brede doelgroep orgelliefhebbers. De Content Clavis 224 is een veelzijdig instrument dat beschikt over vier unieke klankwerelden. U beschikt over een uitgekiende dispositie met een klank-ka­rakter dat recht doet aan verschillende muziekstijlen.

Deze technologie heeft eraan bijgedragen dat klank en beleving van de Clavis opnieuw op een hoger plan zijn gekomen. Detaillering en verdere verfijning hebben een dynamisch en levendig instrument voortgebracht waarop men blijft spelen en dat blijft inspireren.

De Content Convolutie galm betreft een gesampelde nagalm die alle eigenschappen van een bepaald ruimtelijk beleven exact weergeeft. De keuze uit meerdere galmpro­gramma’s is aan u. Niet alleen het luidsprekerssysteem is indrukwekkend en breed, voeding en versterking zijn voor het mooiste eindresultaat gedigitaliseerd. Het resultaat is een klank die bespeler en luisteraar jarenlang plezier garandeert.

Door de veelheid van registratiemogelijkheden, de unieke samples en door de veelzijdigheid om het orgel via de PCC (Personal Control Center) naar eigen voorkeur te kunnen aanpassen, is er een flexibel instrument ontstaan. Natuur­lijk beschikt iedere stem binnen de vier orgels over haar eigen specifieke hoogwaardige sample. Deze samples worden in eigen beheer vastgelegd van de beste pijporgels ter wereld. Bespeel, beleef en beluister de CLavis 224 en overtuig uzelf van de kwaliteiten en meerwaarde van een echt Content-orgel.

 

 

Bekijk hier de brochure 

Details

Merk: content
Prijs: €5295.--
AANTAL KLAVIEREN: 2 klavieren
AANTAL STEMMEN:: 24 stemmen
OPTIE: Rolluik
CLAVIS 224: € 5295,-
PEDAAL: 3, 27 of 30 tonig

Meer informatie over Clavis 224

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht