Concerto 576

Concerto 576

Concerto 576

Alles komt samen in de Content Concerto 576. De grootsheid van een echt concertorgel, gecombineerd met de hoogst haalbare klankbeleving maken de Concerto 576 tot een hoogtepunt. Met maar  liefst vier unieke klankwerelden en een compleet palet aan registers, klinkt elk orgelwerk als gedroomd. Daarnaast zijn ruim 50 historische stemmingen beschikbaar, en heeft dit orgel maar liefst 12 Convolution Reverb nagalmen. Een audiosysteem met 12 kanalen en ingebouwde surround geven optimale afstraling in de ruimte, door de ruim 20 ingebouwde luidsprekers.

Het uiterste is haalbaar!

De Concerto 576 kenmerkt zich door een brede en draagkrachtige klank met een uiterst verfijnde toondefinitie. Een orgel voor de toekomst. Niet alleen qua mogelijkheden, ook qua ontwerp. De toegepaste digitale technieken zorgen voor een orgel van formaat, zowel in dispositie als in klankweergave. Een muzikale aanwinst voor uw (grote) huiskamer of concertzaal!

Uiteraard is dit orgel geheel naar uw specifieke wensen af te stellen, informeer naar de diverse opties en mogelijkheden.

Details

Merk: content
Prijs: € op aanvraag
Aanslaggevoelige klavieren: 5
Onafhankelijke orgelstijlen: 4
Registers: 5 x 76
General Presets (x4): 10x45
Convolutie nagalm:
ExtraVoice: 128 programmeerbare orkeststemmen

Meer informatie over Concerto 576

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht