D2600

D2600

De Content D2600 is een orgel, waarin de destijds meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitale techonologie zijn geintegreerd. In eigen huis ontworpen ASIC’s, herbergen innovatieve RASS techniek.
Door de introductie van de RASS techniek is de kwaliteit van de digitaal opgeslagen en bewerkte klanken nu vergelijkbaar met muziek van CD kwaliteit.

RASS is een afkorting van Regenerated Analysed Sampling, waarbij de oorspronkelijke samples (klankvoorbeelden, opgenomen van orginele pijporgels) opnieuw worden gegenereeerd. Op deze manier komt men tot een zo realistisch mogelijke weergave van het originele pijporgelregister, waarbij iedere stem afzonderlijk zijn karakteristieke eigenschappen blijft behouden en ook het volle werk stralend blijft klinken.

De Voice Control, een exclusieve vinding van Content. Content maakt het mogelijk om de helderheid van de klank te beïnvloeden. U kunt het orgel instellen van rond naar een meer briljante klank al naar gelang uw eigen voorkeur.

Elk onderdeel van een Content Orgel wordt getest op kwaliteit en duurzaamheid, zodat het instrument optimaal blijft presteren.

Serienr.260050

 

Details

Merk: content
Prijs: € 1895
Registers : 40
Klavieren: 2
Zwelpedaal: 2
Pedaal: Concaaf
Bank : Incl. berging
Midi poort: ja

Meer informatie over D2600

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht