Etude

Etude

Etude

Met trots introduceren wij u ons nieuwe model, de Etude van Mixtuur. Met dit instapmodel geniet u thuis van een ruime selectie beschikbare orgels, zoals bijvoorbeeld Vollenhove, Nijkerk, Heusden, Tholen, Metz of Freiberg.

“Een feest van een geluid kwam ons tegemoet met het spelen op deze voor ons nieuw soort van instrument” klantenervaring, lees hier meer.

De essentie in eersteklas eenvoud

De Etude heeft een compact formaat in een fraai afgewerkt meubel van laminaat. Via een hoogwaardig uitschuifbaar touchscreen beschikt u over maar liefst 60 virtuele registerschakelaar en preset knoppen. Handig en eenvoudig voor het kiezen van registers, samplesets en om uw gekozen registraties te bewaren.

De authentieke klank van beroemde orgels vertolkt door uw Mixtuur orgel Hoogwaardige technologie. Uiteraard beschikt de Etude over een eersteklas geluidsweergave. Dit elegante meubel herbergt maar liefst 5 luidsprekers en een 3-kanaals versterker systeem inclusief Mixtuur Digital Sound Processor (DSP).

Ultieme beleving

De Etude is in haar eenvoud geschikt voor iedere organist en huiskamer. Laat u spelenderwijs meenemen langs ’s werelds mooiste orgels!

Details

Merk: mixtuur
Prijs: €9990,00
Virtuele registerschakelaar: 60
Luidsprekers : 5
Klavieren: 2

Meer informatie over Etude

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht