Cambiare 220

Cambiare 220

Thuis uw favoriete pijporgel bespelen is met de Cambiare dichterbij dan ooit!! Een gedurfde uitspraak vinden wij. Maar Content maakt het waar in de nieuwe Cambiare modellen. De klankbeleving is ultiem. Dit Hauptwerk orgel heeft twee klavieren, externe luidsprekers en een gebruiksvriendelijke touche screen waarmee u eenvoudig switchen kunt tussen verschillende pijporgels [sample sets]. [download folder]

Uitgelicht
Deze Cambiare orgelserie brengt de ultieme klankervaring van de gebruikte sample sets op een onnavolgbare wijze tot leven. Het unieke eigen audio systeem, gebaseerd op I2S technologie, staat garant voor een ongeëvenaarde geluidservaring die elke organist in hogere sferen brengt.

De verschillende type meubels zijn bijzonder eigentijds en praktisch, de bediening van de orgels is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk. De orgels uit deze Content CAMBIARE serie ‘groeit mee’ met de ontwikkelingen op technologisch terrein. Immers vormt de PC het hart van het instrument. Updates en installatie van nieuwe sample sets kunnen dan ook eenvoudig via een internetverbinding worden uitgevoerd.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar het nieuwe Cambiare orgel. In onze showroom staat de Cambiare 220 met 11 sample sets zodat u de verschillen en de klankrijkdom goed kunt ervaren.

Lijst met sample sets die in onze Cambiare 220 te beluisteren zijn.
-Caen – St. Etienne – Cavalle Coll
-Dombedos – St. Domenico in Rieti near Rome  – Frans Barok
-Folcalquier – Frans orgel – Barokke periode
-Freiberg – St. Peter -Silbermann
-Kreszov – Polen – Engler – barok
-Menesterol – Saint Peter in Chains – North German Baroque
-Laurenskerk – Rotterdam – Marcussen – Neo Barok
-Smecno – Czech Republic – Renaissance Organ
-Utrecht – Domkerk – Batz
-Zwolle – Michaelskerk – Schnitger
-St. Anne’s Mosely – Birmingham, England – English romantic organ

U bent van harte welkom om dit in onze showroom te bespelen en te beluisteren. Een ervaring op zich!! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Details
 • Merk
  Hauptwerk
 • Prijs:
  € 11.400,00
 • Aantal klavieren:
  2 klavieren
 • Aantal stemmen:
  stemmen
 • Pedaal
  30 tonig recht
 • Sampel sets
  6 zie de folder

Meer informatie over Cambiare 220

Aanvraag
Bezig met versturen