Kerkorgel – Chapel 246R

Kerkorgel – Chapel 246R

Betrouwbaarheid en vakmanschap

De in eigen huis ontwikkelde Invention Technology maakt het mogelijk om deze klanken adequaat en op een ongekend kwaliteitsniveau te realiseren. Onze convolutiegalm zorgt op ieder moment voor de optimale ruimtelijke beleving: van intiem huiselijk tot een imposante kathedraal. Een ‘multi channel’ opstelling met digitale versterkers, een hoogwaardig luidsprekersysteem en een geïntegreerd surround systeem een optimale weergave van de klank. Dankzij ruim 40 jaar vakmanschap biedt Content organisten jarenlang orgelspeelplezier.
De ruim 120 ExtraVoice stemmen geven het orgel extra mogelijkheden, zoals het bespelen van piano, panfluit, trompet of dynamisch orkest.

Klaar voor de toekomst

De Chapel 246R is gebaseerd op onze Cantate 246(R) en kenmerkt zich door een royale dispositie met rijke klankkleuren en uitgebreide mogelijkheden. Kwalitatief hoogwaardige samples geven dit orgel een uiterst verfijnde toondefinitie. Door gebruik te maken van de meest flexibele techniek die beschikbaar is, zijn deze Chapel orgels multifunctioneel inzetbaar. Bespeel, beleef en beluister de Chapel 246R zelf en ervaar zijn kwaliteiten! Een orgel ontwikkeld en gebouwd door organisten voor organisten.

Details

Merk: content
Prijs: € op aanvraag
Aanslaggevoelige klavieren: 2
TAB of verlichte registers: 4x 46
Floating divisie : positief
Unieke klankstijlen: 4
Externe luidsprekers: monitor systeem optie
Multi-channel audiosysteem:
Maximaal flexibele technische mogelijkheden:
Geheel naar eigen hand te intoneren:
Kerken en zalen tot ruim 1000 zangers : afhankelijk van uw kerk of concertzaal

Meer informatie over Kerkorgel – Chapel 246R

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht