Live III

Live III

EEN NIEUW TIJDPERK IS AANGEBROKEN.

Met de Johannus LiVE is in de orgelwereld definitief een nieuw tijdperk aangebroken. Niet eerder waren het klassieke pijporgel en het geavanceerde digitale orgel zo dicht tot elkaar genaderd. Want vanaf nu speelt u rechtstreeks op de levensechte orgels van tientallen beroemde internationale kerken en kathedralen. Van Parijs vliegt u in een oogwenk via Utrecht naar Dresden. Vanuit uw huiskamer. Met de Johannus LiVE.

Dromen gaan in vervulling.
In de brochure leest u alles over de Johannus LiVE. Over hoe de afgelopen jaren is gewerkt aan onderzoek en ontwikkeling. Over hoe het resultaat een doorbraak betekent voor u, als organist met een grote voorliefde voor het aloude pijporgel. Over hoe uw dromen vanaf vandaag in uw eigen huiskamer in vervulling kunnen gaan. [download folder]

Honderd procent orgel.
De droom begint in uw huiskamer, waar de Johannus LiVE straks komt te staan. Een instrument dat voor honderd procent orgel is. Met fraaie, houten trekregisters. Met de exacte dispositie en het levensechte geluid van tientallen pijporgels. Met u in het middelpunt van het geluid. Alsof u achter een echt orgel zit. En dat zit u. Echter wordt het niet.

Van Utrecht naar Parijs.
In de brochure leest u dat de opnames van pijporgels van het hoogste niveau zijn. Dat u moeiteloos schakelt tussen het Bätzorgel van de Domkerk in Utrecht naar het Cavaillé-Coll-orgel van de Église Notre-Dame d’Auteuil in Parijs. Dat het geluid van de Johannus LiVE voldoet aan de hoogste normen voor digitale audio. Dat u de Johannus LiVE naar wens kunt uitbreiden met samplesets van nieuwe pijporgels.

Van harte welkom om dit bijzondere instrument bij ons te komen bewonderen en bespelen. [download folder]

Details

Merk: johannus
Prijs: €27995,-
AANTAL KLAVIEREN: 3 klavieren
AANTAL STEMMEN: 50 stemmen
PEDAAL: 30 tonig recht
KLAVIEREN: met houten kern
SAMPLE SET 1: Dresden, Silbermann
SAMPLE SET 2: Utrecht, Batz
SAMPLE SET 3: Paris, Cavaille-Coll
SAMPLE SET 4: Norden, Schnitge
SAMPLE SET 5: Zwolle, Maarschalkerweerd
SAMPLE SET 6: Liverpool, Wills and Sons

Meer informatie over Live III

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht