MIXTUUR Maestro

MIXTUUR Maestro

Maestro
De Maestro is het ideale droomorgel en is een kunstwerk in elke huiskamer of studio. De trekregisters met e-paper maken de ultieme beleving compleet. De Maestro is verkrijgbaar in een uitvoering met drie klavieren en wordt standaard geleverd in blank eiken. Het orgel heeft zeven high-end luidsprekers, die elk een eigen versterker hebben. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

Eenvoudige bediening
De trekregisters met e-paper aan weerszijden en de touchscreens boven de klavieren laten u met gemak uw Hauptwerk™-orgel optimaal bedienen. De registernamen van elke sampleset worden daarbij in een overzichtelijke lay-out ingeladen op het e-paper, waarbij naast de registernaam ook vermeld wordt op welk werk het register zich bevindt. Via het menu kunt u eenvoudig alle functies van het orgel bedienen. Het laat u bijvoorbeeld eenvoudig de stemming of nagalm (virtuele luisterpositie) instellen of maakt er opnames (in MIDI of audio) van uw eigen spel mee. U heeft daarbij geen kennis van computers nodig!

Hoogwaardige technologie
De bediening van de Maestro via de trekregisters met e-paper en de touchscreens is door Mixtuur Orgels zelf ontwikkeld. Hierdoor heeft u optimale controle over uw orgel. De trekregisters met e-paper en touchscreens communiceren namelijk volledig met de Hauptwerk™-software en geven u meer mogelijkheden dan die andere aanbieders u bieden. De majestueuze kast heeft een lift systeem waarbij de kroon omhoog gaat bij inschakeling en de speakers ontsluit. Hierdoor is de audio van de Maestro uniek. Door de slimme plaatsing van de luidsprekers in het meubel en onze eigen audiotechnologie krijgt u een optimaal resultaat.

Ultieme beleving
Mixtuur biedt u met de Maestro een ultieme muziekbeleving in uw huiskamer. Door de vele opties is het mogelijk om het orgel volledig naar uw wens te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom zelf eens spelen en luisteren om zo het orgel te beleven. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden.

Details

Merk: hauptwerk, mixtuur
Prijs: €29950,-
:

Meer informatie over MIXTUUR Maestro

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht