Mondri 236

Mondri 236

De Mondri 236 kenmerkt zich door het hoge model, 2 manualen, 36 registers en 4 onafhankelijke eigen klankwerelden. Het meubel is een strak design en met veel massief hout.

Verfijnde klank
Detaillering en verdere verfijning hebben een dynamisch, levendig instrument voortgebracht waarop men blijft spelen en dat blijft inspireren. De Content Convolutie galm, die standaard voorzien is in de Mondri serie, betreft een gesamplede nagalm die alle eigenschappen van een bepaald ruimtelijk beleven exact weergeeft. De keuze uit meerdere galmprogramma’s is aan u. Niet alleen het luidsprekersysteem is indrukwekkend en breed, voeding en versterking zijn voor het mooiste eindresultaat gedigitaliseerd. De Mondri heeft een unieke opstelling aan luidsprekers in een ruime behuizing. Het resultaat is verbluffend.

Flexibel
Door de veelheid van registratiemogelijkheden, de vier verschillende samples en door de veelzijdigheid om het orgel via de PCC (Personal Control Center) naar eigen voorkeur te kunnen aanpassen, is er een flexibel instrument ontstaan. Natuurlijk beschikt iedere stem binnen de vier orgels over haar eigen specifieke hoogwaardige sample. Deze samples worden in eigen beheer vastgelegd van de beste pijporgels in de wereld. Bespeel, beleef en beluister de Mondri en overtuig uzelf van een meesterwerk. De Mondri serie van Content het is een begrip!

Deze klant ging u voor in de aanschaf van de Mondri 236. Lees hier meer.

Details

Merk: content
Prijs: €14.295,-
Klavieren: 2
stemmen: 4 x 36
pedaal: 30 tonig

Meer informatie over Mondri 236

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht