Positief 25

Positief 25

Ambachtelijke kwaliteit, Moderne mogelijkheden. Samen met een vooraanstaand ontwerper is Johannus op zoek gegaan, voor de Positief, naar een uitstraling die recht doet aan zijn herkomst, maar met een duidelijke moderne signatuur.

4 orgels in één

Met de Positief biedt Johannus u een orgel dat zowel in klank als in design het gevoel geeft dat u in de kerk achter het pijporgel zit. Om uw mogelijkheden nog meer uit te breiden heeft Johannus de Positief vier samplebanken met unieke registers gegeven. We kozen voor Romantische, Barok en Symfonisch, en een aparte bank met historische opnamen.

Bij ons in de winkel is de Johannus Positief 25 uitgevoerd in een prachtige Leem kleur. De fraaie houten kroonlijst heeft een romantische afwerking, te zien op de afbeeldingen hiernaast een genot voor het oog. Extra’s zijn de houten registers en twee extra stemmen: één op het pedaal bazuin 32 en op het zwelwerk is de sifflet toegevoegd. Verder is er bij dit instrument een opbergvak voor als uw muziekstukken. Deze jongtimer komt uit  2012, met des tijds een nieuwprijs van €23.000,-.

Interesse? Belt u gerust voor een afspraak.

 

 

 

Details

Merk: johannus
Prijs: €13295
Voet pistons: 5
Zwelpedalen: 3
Klavieren: 2
Intonaties: 12
Disposities : 3 (romantisch, barokke, symfonische stemmen)
Stemmen : 3 x 41
Blaasbalgsimulator:
Surround-luidsprekers : 4
Tweeters : 2

Meer informatie over Positief 25

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht