Positief 250

Positief 250

Het positief heeft een belangrijke plek in de rijke historie van het pijporgel. Als begeleidingsinstrument was het wijdverbreid. En hoewel het in eerste instantie een relatief eenvoudig instrument was, heeft het een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Een lijn die Johannus met historisch besef heeft doorgetrokken naar het digitale domein.

De klank van het orgel komt boven uit het meubel. Dit heeft een positieve invloed op het geluid. Door de indirecte afstraling naar boven en naar achteren mengen de klanken zich heel natuurlijk voordat ze de organist bereiken.

Het resultaat? Een uitgebalanceerd en kwalitatief hoogwaardig instrument dat niet alleen in de woonkamer, maar ook in kleine kerken en kapellen perfect op zijn plek is. Een veelzijdig instrument met vrijwel onbeperkte klankmogelijkheden. Want we hebben gekozen voor een combinatie van registers met karakteristieke klanken van Franse, Duitse en Nederlandse pijporgels en een unieke klankafstraling. Een garantie voor een overweldigende klank!

Details

Merk: johannus
Prijs: €16.995,-
AANTAL KLAVIEREN: 2 klavieren
AANTAL STEMMEN: 41 stemmen
PEDAAL: 30 tonig

Meer informatie over Positief 250

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht