Vivaldi 350

Vivaldi 350

Met hun bijzondere klank, uitmuntende klankafstraling en gevarieerde dispositie maken de Johannus Vivaldi 150, 250 en 350 een royaal gebaar naar het pijporgel. Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Of, anders gezegd: De Vivaldi is de moderne klassieker van Johannus.

Op de orgelbank van de Vivaldi 350 bloeit de liefde volledig op. Terwijl je uit de 57 stemmen van het drieklaviers orgel je registratie bij elkaar zoekt, valt je plots op hoe comfortabel je achter dit instrument zit. Dankzij de gebogen groepering van de registers ligt de gehele dispositie binnen handbereik. Jij, als organist, staat centraal. Of, beter gezegd: jij zit centraal. Over ergonomische meubels gesproken.

Je registratie staat klaar. Je gaat nog even recht zitten en zet de eerste akkoorden in. Dit is wat je wilt horen. De klankafstraling overweldigt je. De dragende 32-voets Bombarde in het Pedaal, de heldere Mixtuur in het Hoofdwerk, de ruisende Nasard in het Positief: het is alsof alle stemmen persoonlijk tot je spreken. En eigenlijk is dat ook een beetje zo. De kwalitatief hoogwaardige breedbandtweeters, subtiel in de lessenaar verwerkt, zorgen voor een loepzuivere articulatie en kleuring van de directe toonafstraling van orgelpijpen

Details

Merk: johannus
Prijs: €15495,-
AANTAL KLAVIEREN: 3 klavieren
AANTAL STEMMEN: 57 stemmen
PEDAAL: 30 tonig

Meer informatie over Vivaldi 350

Aanvraag
Bezig met versturen
Terug naar het overzicht